top of page
hortus (7 van 75).jpg

De Hortus app

Hortus Botanicus Amsterdam

Klant sinds: 2019

Tweetalig: Nederlands en Engels

Struinen, ontdekken, tot rust komen, leergierig, onwetend en al snel veel wetend. Er valt zo veel te ontdekken in de botanische schatkamer van Amsterdam, met zoveel liefde ontstaan in 1638 en nog steeds met heel veel liefde onderhouden.

Hortus_press_release_SoekkyStories_Locat

De tuin staat open voor je en de Hortus app verwelkomt je.

Rust, kalmte, verwondering - de drukte van de stad verdwijnt in deze groene oase.

Waarom zou je daar een app willen gebruiken? 

 

Wat als … je met deze app juist kan ontdekken welke groene geheimen er verstopt zijn.

Wat als … je de planten echt kan leren kennen.

Wat als … je een nieuwe generatie kan meegeven wat een oudere generatie al weet, en soms ook andersom. Voor jong en oud.

 

De Hortus app is geen onrustbrenger maar een handige tool om wegwijs te worden. Ze neemt je mee naar de markante bomen die de tuin rijk is. En je leert over de verschillende functies die de Hortus Botanicus Amsterdam heeft vervuld in de tijd en hoe deze botanische tuin is geworden zoals deze nu is. De tuin staat open voor je, en de Hortus app verwelkomt je, neemt je mee aan de hand en is je persoonlijke gids.

De app beweegt mee met de seizoenen en de thema’s.

De Hortus app is een White label app, geheel in eigen huisstijl ontwikkeld.

Het icon van de app is door Soekky-apps op maat ontworpen, een uniek beeldmerk.

Er staan diverse routes in de tuin en deze worden met regelmaat aangepast. De app beweegt mee met de seizoenen en de thema’s. Voor speciale gelegenheden maakt De Hortus avontuurlijke kinder-speurtochten, zoals de nachtsafari.

Alle inhoud van de Hortus wordt door de communicatie afdeling van De Hortus geheel zelf ontwikkeld en bijgehouden. Dat is ook goed te doen door het heldere CMS beheersysteem en de gedegen Soekky-apps workshop.

SoekkyStories_marker-03.png
bottom of page